Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

Почитувани колешки и колеги,

Дозволете ми во мое лично име и во името на Сојузот на синдикатите на Македонија да Ви ги честитам претстојните новогодишни и божиќни празници, Вам, на Вашите семејства и на сите работници и граѓани, со искрени желби за среќна и просперитетна нова 2024 година!

Синдикалната солидарност и синдикалната борба во новата 2024 година заеднички да ја издигнеме на повисоко ниво за остварување на работничките права.

Со почит,

Слободан Трендафилов

Претседател на Сојузот на синдикатите на Македонија

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.