Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ССМ - МОИ РАБОТНИЧКИ ПРАВА ВО ШТИП НА 31.08.2023

ССМ - МОИ РАБОТНИЧКИ ПРАВА ВО ШТИП НА 31.08.2023

Во Штип, организираме презентација на дигиталните алатки на ССМ во VAMI Cafe.

На 31.08.2023 година од 10 до 12 часот имате можност да ги добиете сите потребни информации за начинот на функционирање дигиталните алатки ССМ - мои работнички права и СИНДИ - е советник за работнички права, за тајноста на пријавите и начините на заштита на работниците кои пријавуваат прекршување на работничките права.

Преку едноставно скенирање на QR code, ќе имате можност да ја преземете мобилната апликација ССМ - мои работнички права.

Корисниците на дигиталните алатки на ССМ добиваат бесплатна услуга за правна заштита како и членовите на синдикатите здружени во ССМ.

Преземи ја новата мобилна апликација  ССМ - мои работнички права

 Google Play: https://cutt.ly/3bbqgKB

 App Store: https://cutt.ly/Jbbqlc7

*Оваа активност е овозможена со поддршка од Проектот: „ Синдикати за правично закрепнување: Зајакнување на улогата на синдикатите во ублажувањето на влијанието на кризата КОВИД-19“ спроведуван од Европската конфедерација на синдикати – ETUC, а финансиран од European Commission, Directorate general for Employment, Social Affairs & Inclusion.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.