Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ВИСТИНСКА РАБОТНИЧКА СТОРИЈА

Мојата борба, за моите работнички права

Приказната на Мартина, за тоа како се изборила за своите работнички права со помош и поддршка од ССМ.

Порачува младите да си ги бараат своите работнички права, да се зачленат во ССМ затоа што секоја борба е многу полесна доколку не ја водиш сам.

Кампања на ССМлади во партнерство со Friedrich-Ebert-Stiftung Skopje

@Eden na Eden

Следи не' на инстаграм @ssm_mladi

https://www.youtube.com/watch?v=iYxTsVhdlyI&t=68s

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.