Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ВРАБОТЕНИТЕ ВО ПЕЧАТНИЦА НАПРЕДОК ПРИНТ И НАПРЕДОК 1 ОД ТЕТОВО ВЕЌЕ ТРЕТ МЕСЕЦ СЕ БЕЗ ИСПЛАТА НА ПЛАТА КОН РАБОТНИЦИТЕ !

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.