Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Вредност на СМК за ФЕВРУАРИ 2016 год

Вредност на СМК за ФЕВРУАРИ 2016 год

СИНДИКАЛНА МИНИМАЛНА КОШНИЦА

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.