Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЗОО ВРАБОТЕНИ ВО ОБВИНИТЕЛСТВАТА НА ПРОТЕСТ БАРААТ 78% КАКО ФУНКЦИОНЕРИТЕ

ЗОО ВРАБОТЕНИ ВО ОБВИНИТЕЛСТВАТА НА ПРОТЕСТ БАРААТ 78% КАКО ФУНКЦИОНЕРИТЕ

Повеќе од 300 вработени и членови на УПОЗ од вкупно 390 во Јавните обвинителства кои штрајкуваат за зголемување на нивните плати и враќање на додатоците на плата, денеска излегоа на улица на протест заедно со Синдикат на УПОЗ / Sindikat na UPOZ

Незадоволството е големо , а работниците го бараат истото што го имаат функционерите.

ССМ дава безрезервна поддршка на работниците!

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.