Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЗОШТО ВЛАДАТА ОДБИВА ДА ЈА ЗГОЛЕМИ ПЛАТАТА НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ

Претседателот на Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита на Република Македонија, Љубиша Каранфиловски гостин во Аргумент плус на Телевизија 24

Целата емисија можете да ја проследите на следниот линк:

https://www.facebook.com/24vesti.mk/videos/1273809426523036

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2022 | Сите права се задржани.